Nou partener Accent - FSP

19.06.2019

Grupul FSP

este unul dintre producătorii de frunte de alimentare la nivel mondial. De la înființarea sa în 1993, Grupul FSP a urmărit concepția de management "serviciu, profesie și inovație" pentru a-și îndeplini în mod continuu responsabilitățile ca furnizor de soluții de energie verde. Prin combinarea rolului său de lider în tehnologia de alimentare cu energie electrică și prin cultivarea câmpului de energie verde, FSP Group oferă acum produse de calitate mai competitive și se transformă în cel mai fiabil partener pentru clienți, consumatori și furnizori, cu crearea de valori maximizate.

În cadrul cercetării și dezvoltării continue în domeniul tehnologiilor avansate și poziționării în eficiență ultra-înaltă, durata optimă a produsului și dezvoltarea energiei alternative, Grupul FSP va introduce tehnologia acumulată pe termen lung pentru mai multe domenii de aplicare pentru a acoperi produse inovatoare în domeniul TIC, industriale, iluminat, medicale și alternative.

Grupul FSP, în vederea realizării viziunii dezvoltării durabile, își construiește imaginea internațională de brand verde pentru a transmite conceptul 3S (Sigur, Stabil, Saving) și pentru a-și îndeplini responsabilitățile sociale corporatiste.

PREȚ, GARANȚIE, SERVICIU

• Nivelul de calitate A-brand la un preț accesibil;
• Prețuri speciale ale proiectului
• Garanție de 24 de luni
• înlocuirea completă a dispozitivului în cazul unei garanții în termen de 48 de ore *
• Asigurarea protecției proiectelor de către producător și pregătirea, dacă este necesar, a Termenilor de Referință.

Produsul a fost adaugat in cos
Produsul nu fost adăugat. Prețul este zero.