Wi Fi pe Muntele Everest

28.06.2019

WI FI pe muntele Everest

Ce le lipsește alpiniștilor cel mai mult, pe perioada  călătoriilor? Alimente, oxigen, căldură? Pentru mulți oameni răspunsul este prietenii și familia.

Suntem bucuroși să regăsim dispozitivele noastre ca fiind o istorie de succes   din ,, Everest Link,, - dispozitiv fiabil și o alternativă bună pentru comunicații prin satelit, la Tabara Everest. Acestea oferă ~ 30 de modemuri Wi-Fi, locale pentru expediții, sistemul lor poate transmite aproximativ ~ 50 megaocteți pe secundă. Majoritatea alpiniștilor utilizați această conexiune pentru a vorbi cu cei dragi.

Din moment ce această poveste a fost prezentată de National Geografică, mulți oameni au întrebat - ce configurare ar recomanda pentru astfel de extreme medii? Ei bine, în timp ce opțiunile sunt nesfârșite, vă sugerăm o combinație puternică și rentabilă a mai multor SXT 2 Dispozitive CPE, un triple router NetMetal 5, antenă mANT30 și un mANTBox 15s. Această configurație extinsă va face să fie ușor de întreținut și mai durabil. Router-ul NetMetal este atât de incredibil de robust și simplu de utilizat
Utilizare: se poate deschide și închide cu o mână, element foarte utilă în munți.

Dacă aveți o configurație extremă sau interesantă de MikroTik - nu ezitați să o împărtășiți cu noi!

Produsul a fost adaugat in cos
Produsul nu fost adăugat. Prețul este zero.