Despre noi

Accent Electronic - este unul dintre cei mai mari distribuitori de componente de calculator, periferice și accesorii din Moldova.

Accent Electronic a fost înființată în 1991 și se dezvoltă cu succes pe piața moldovenească. Principalele activități ale companiei noastre sunt vânzarea și distribuția de produse IT.

Pe parcursul activitatii companiei, am stabilit legături strânse cu cei mai puternici reprezentanți mondiali din domeniul IT, am dezvoltat și am implementat un sistem eficient de logistică și distribuție, care ne poziționează astăzi ca fiind unul dintre cei mai puternici și cei mai fiabili jucători din sectorul IT din Moldova. Profesionalismul echipei noastre ne permite nu numai să menținem, dar și să creștem rețeaua de dealeri formată din mai mult de 500 de dealeri activi și magazine online pe întreg teritoriul Republicii Moldova.

Activitatea companiei Accent Electronic se bazează pe responsabilitatea reciprocă pentru calitatea muncii și conformitatea cu standardele corporative, in fata consumatorilor - pentru calitatea produselor și serviciilor, in fata partenerilor - pentru îndeplinirea obligațiilor lor.

Avantajele companiei

Accent Electronic include o serie de avantaje care vizează dezvoltarea cu succes a companiei și servicii de calitate pentru clienți.

Suntem o echipa de specialisti certificați cu mai mult de 25 ani de experienta pe piata IT din Moldova.

În portofoliul ACCENT, mai mult de 70 de mărci și producători mondiali.

Baza de clienți ACCENT include peste 500+ de clienți.

Rentabilitatea anuală a companiei este de peste 15 milioane de dolari.

Produsul a fost adaugat in cos
Produsul nu fost adăugat. Prețul este zero.